Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване относно Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване относно Алфа 156

Здравейте пичове, доста теми и коментари прочетох за различни проблеми свързани с този модел на Алфа но имам следния въпрос, тъй като ми предстои покупка на автомобил и съм се ориентирал точно към Алфа 156 1.8 или 2.0 ( ГАЗ и в 2-та случая) от '98г. нагоре.
    От както имам книжка не съм слязал от волана минали са ми всякакви коли през ръцете (главно немски) но тази алфа ми е влязла под кожата, но доста познати ми казват следното

КАК АЛФА БЕ?!?? луд ли си ... боклуци са тея коли и т.н. да не изпадам в подробности...
    доколкото разбрах от теми които прочетох поддръжката не е евтина но не е и много скъпа за возия нямам и идея как стоят нещата (от А4-ка бях доволен) но като цяло проблемна ли е тази кола и важи ли МИТЪТ "купи си Фият да те е яд" и за тази марка италиянски коли?....

Здравей и добре дошъл,

Недей да се влияеш от мненията на хора , които с две ръце казват , че Алфа Ромео се чупела много и т.н. при условие , че едвали са карали до сега Алфа. Всички коли се чупят рано или късно , ако имат лош стопанин това ускорява нещата. И аз като си вземах моята познати ми приказваха същите работи, но ето ме с Алфа Ромео и не съжелявам.

Просто наистина ми омразна от тези всезнайковци , които приказват наляво и надясно лоши работи за марката. Игнорирай ги и вземай , ако найстина ти е влезнала под кожата както казваш не вярвам да останеш разочарован.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

И на мен така ми говореха,и аз така като теб се бях спрял на 156-ца,рових във форума да разбера от другите алфисти за какво иде реч и накрая скочих.Да ти кажа изобщо не съжалявам.Една година горе долу я карам моята и съм сташно доволен.Скачай и ти в някоя и карай.Гледам пишеш газ,слагаи газинжекция и не слушай никой за карам на газ и никви грижи
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Вземай каквото си си харесал.Другото божа работа.Една кола ако не ти хване окото за какво ти е.Успех с избора
        ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

моята май я взех напук на всички,само и само да не е по тяхното
          всички "алфа ли е..." обаче няма такава кола като ги повозиш малко казват "аааааааааа АЛФАААА "
          верно че малко по скъпо се поддържа,но както стана вече нещо като лаф,вземи си гоУф ако искаш евтина поддръжка,той стана като ладите с една тел в багажника и като се счупи нещо удряш един бакър и тва е...
          и сега предполагам пак ще се започне спора- бензин или дизел ...

от къде си? може да отидеш на някой събор,някой колега ще те повози да се влюбиш малко
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Ето малко матрял за размисъл...
            шегичка
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

и извода е!
              сичко е до късмет! ВНИМАВАЙ КАКВО КУПУВАШ! да не си чукаш главата и да плюеш марката
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
                Ето малко матрял за размисъл...
                шегичка
                Да, защото не знаеш колко струва техническо на Пасат с автоматична кутия - но не 4х4!
                900 лв. - ролки, ремък, филтри, масла и труд
                Това не е цена в оторизиран сервиз! Там само за смяна на масло отиват 800 лв.

Ще ви се види Алфа-та като детска играчка сега, ама ...
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от prankster Покажи съобщение
                  Здравейте пичове, доста теми и коментари прочетох за различни проблеми свързани с този модел на Алфа но имам следния въпрос, тъй като ми предстои покупка на автомобил и съм се ориентирал точно към Алфа 156 1.8 или 2.0 ( ГАЗ и в 2-та случая) от '98г. нагоре.
                  От както имам книжка не съм слязал от волана минали са ми всякакви коли през ръцете (главно немски) но тази алфа ми е влязла под кожата, но доста познати ми казват следното

КАК АЛФА БЕ?!?? луд ли си ... боклуци са тея коли и т.н. да не изпадам в подробности...
                  доколкото разбрах от теми които прочетох поддръжката не е евтина но не е и много скъпа за возия нямам и идея как стоят нещата (от А4-ка бях доволен) но като цяло проблемна ли е тази кола и важи ли МИТЪТ "купи си Фият да те е яд" и за тази марка италиянски коли?....
                  И аз бех така Немски съм карал ако земеш алфа 1.8 или 2.0 нема да сгрешиш потегния и си я карай бате много по добре е от немските и по дизаин интериор сичко
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
                    Абсолютно съм на мнение ,че малко се преувеличава с това .. "Алфата е скъпа за консумативи и 4асти" .. не са без пари оба4е не са и толкова скъпи .. Верно ,4е всеки знае себеси ,но нито разхода и е по-голем от на прехвалените опели ,нито 4астите са на дабъл цена... Аз ли4но имам 3ма приятели фенове на Опел и Фолксваген които след като покараха моята кола малко градско и малко на магистрала си смениха мнението за Алфа .. Пове4е немам какво да кажа...
                    мен това ми е ясно че не са на дабъл цена идеята е за издръжливостта на частите в сравнение с някой немски автомобил много по зле ли е или ?...

Comment

Частите са си като на всички автомобили
                      Last edited by fred; d.m.y г., 19:39.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Working...
                      X